Süper Ligde alt sıralardan kurtulmaya çalışan Atakaş Hataysapor, konukm ettiği Antalyaspor’la da 0-0 berabere kaldı. Kendisi gibi alt sırala...

Süper Ligde alt sıralardan kurtulmaya çalışan Atakaş Hataysapor, konukm ettiği Antalyaspor’la da 0-0 berabere kaldı.

Kendisi gibi alt sıralarda bulunan Antalyaspor’u konuk eden Bordo Beyazlı ekip, maalesef 90 dakika boyunca her iki takım gol atmayı başaramayınca karşılaşmada başladığı gibi, 0-0 sona erdi.

Atakaş Hatayspor, Giresun, Ümraniyespor’dan sonra Antalyaspor’la da 0-0 berbere kalmasıyla 6 puan kaybederken, 17 puanla 16. Sıradaki yerini korudu.

Maçın değerlendirmesini yapan Teknik Direktör Volkan Demirel, “Bu maçın 2 Puanı, Giresun maçının 2 puanı, Ümraniyespor maçındaki 2 puan olsa şu an konum olarak da kafa olarak da,  çok farklı bir yerde olurduk. Ama, futbol bu yüzden güzel. Biraz acısını çekeceğiz, daha sonra inşallah sefasını süreceğiz.

Aynısı kelimesini kullanmaktan sarı kart yedim. Belki de hoca tepkime göstermiştir. Aynı pozisyonu bana vermeyip onlara veriyorsan ve ben aynısı diye bağırıyorsam buna sarı kart göstermemeniz lazım.

Biraz daha teknik adam gözüyle bakmalarını istiyoruz. Bizde onların gözünden bakalım. Ortada büyük b.ir emek var” ifadelerine yer verdi.



Not : Bu haber HamdiPhone editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır.
Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır.
Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi info@hamdiphone.com.tr adresimize gönderebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder